DK Production |Officielt website |DK Blogs

DK Gæstebloggeren

 1. Mnd i Dametj - Mdet med en bruger p DK Webcam

  Mnd i Dametj - Mdet med en bruger p DK Webcam

  oprettet d.

  MÆND I DAMETØJ
  For et par måneder siden, engang lige op til sommerferien, loggede jeg på dkwebcam.dk som så mange gange før. Jeg havde brugt et par gode timer op ad formiddagen på at gøre mig lækker og klar. Lyset stod flot ind af vinduerne. Jeg havde iført mig et frækt sæt undertøj og sorte selvsiddende strømper. Læbestiften matchede mine trusser, og musikken satte den helt rette stemning for mig. Jeg var klar og jeg var tændt! Jeg tog et billede til IG og snap, og lod jer vide, at der var brandfare på færde.  Jeg havde ikke været på ret længe, før en bruger ved navn Stålanden dukkede op og sagde pænt goddag. Jeg var frisk og spurgte lidt kækt, om han var liderlig. Han svarede ”ja. Når jeg bliver liderlig, elsker jeg at lege kvinde”. Jeg spurgte om han så havde taget frækt undertøj på i anledningen. ”Kun strømper” svarede han, og startede sin vis-cam-funktion. Der stod han, flot klædt på, i sine lange sorte selvsiddende nylonstrømper. Begejstret som jeg var, hvinede og klappede jeg nok en smule. Selvom han ikke viste ansigt, varmede det noget i mig at se ham i dametøjet. Ikke på en drillende måde, men en kærlig og respektfuld måde. Fordi det var ægte, og fordi jeg tillod ham at dele den side af sig selv med mig. Jeg bad ham dreje rundt en omgang, så jeg kunne få det fulde udsyn. Komplimenterede ham med at han ville se endnu frækkere ud med et par sexede stiletter til. Han slukkede sit cam igen og jeg takkede for kigget. Han spurgte hvad jeg syntes han skulle hedde, hvis han var en pige. Jeg foreslog Rebecca eller Louise, og sidstnævnte tog han til sig.

   ”Jeg har en hel sportstaske fyldt med tøj, sko og stiletter, men det er gemt væk da min kæreste ikke kender til denne side af mig”.

  En anden bruger viste med sit cam, hvor liderlig han var mens han spillede pikken af til mig. Men jeg ænsede det næsten ikke. Stålandens skrevne ord ramte mig så dybt, at jeg slog helt ud af mit sexy-mood! Det er ingen hemmelighed, at webcam både er et job, men også en fornøjelse for mig. I forhold til de andre brugere og dermed også min indtjening, har jeg dog lidt en regel om, aldrig at have for dybe samtaler i min chat. Det kan nemlig ødelægge stemningen for alle dem der kommer for at bruge penge på mig. Men jeg er også et menneske! En af de kampe der står mig ultranært i forhold til branchen, er at bryde folks fordomme, og lære dem at acceptere sig selv og hinanden som de er! Jeg spurgte til hans forholds varighed, samt hvor længe han havde skjult den side af sig selv. ”I over 7 år og jeg har "klædt mig ud" siden jeg var 10 så det er i 30 år. Ja vi bor sammen”. Mit hjerte blev knust på hans vegne. Jeg kunne slet ikke undgå at blive alvorlig og fuldstændig afslå de få liderlige brugere der endnu hang i min chat.

  Min egen personlige udvikling, fra en helt almindelig mor til udfoldelsen af Sofie Brandvarm, handlede netop om, at jeg ikke længere kunne holde ud at undertrykke mine ”skamfulde” sider. Min seksualitet. Jeg blev først et helt menneske, den dag jeg accepterede alle sider af mig selv, og gav en fuck for folks fordomme. Så det rør mig dybt, når jeg møder mennesker som ikke tør være deres fulde jeg, af frygt for hvad deres nære og kære ville tænke om dem.

  Jeg var i krise indeni, og stillede spørgsmålstegn ved, hvordan han dog har kunne undertrykke den del af sig selv i så mange år. Om han overhovedet nogen sinde havde sagt eller vist det til nogen anden. ”Jeg skubber det til siden og benytter tiden når hun ikke er hjemme. Har fortalt det til en pige jeg mødte, som var med mig ude og shoppe engang. Hun var lesbisk, og én jeg havde mødt på nettet.”

  Jeg foreslog ham, om ikke han kunne prøve at åbne op overfor sin kæreste om det. Måske bare starte med små skridt. For jeg ønskede virkelig for ham, at han skulle mærke den følelse det giver, følelsen af at være fri. At være et helt menneske.

  ”Hun ville ikke bryde sig om det. Fordi når vi har set tv-programmer om emnet så er hun ret negativ omkring det med mænd i dametøj. Så hvis jeg skal gå i dametøj, er det om natten uden for”.

  Den anden bruger der før havde vist cam, og som jeg troede havde forladt chatten for længst, kom pludseligt på banen. ”Folk er som de er. Jeg synes nærmest dem der står frem med det, er dem der har mest nosser. Undskyld udtrykket. Men dem kunne vi godt bruge nogle flere af”.


  Jeg blev igen varm inden i. Den anden bruger, hvis liderlighed jeg fuldstændig havde ignoreret, var alligevel blevet, og bakkede nu oveni købet samtalen op, med fuld støtte til Stålanden. Vi er trods alt tre, for hinanden, vidt fremmede mennesker, der kun mødes her på internettet. Men på en eller anden måde følte jeg, at vi blev united om emnet. Og jeg håbede at den lille bitte succesoplevelse, kunne blive fundamentet for Stålandens mod, til en dag at springe ud af skabet.

  Jeg forsøger altid at byde brugerne velkommen i min chat, ved at give dem et frirum. Et frirum hvor de ikke skammes eller nedværdiges, men faktisk opfordres til at stå ved sig selv, og turde udleve de fantasier eller fetiches, deres koner og kærester aldrig ville acceptere. Jeg har selvfølgelig også mine grænser. Og er du til dyr eller børn vil jeg helt afgjort ikke hjælpe dig. Men der findes jo så meget, man kan ”springe ud af skabet” med - om du er til urin, afføring, dametøj, eller slavedrømme. Måske tænder du på at bliver kneppet i røven af en smuk pige som mig. Eller måske er du en webcammodel, der ikke tør springe ud overfor dine veninder, din kæreste, din familie. Virtuelt vil jeg, på dkwebcam.dk, omfavne dig uanset hvad. Uanset hvad du gemmer i skabet, så skal du vide, at du er et værdifuldt menneske, og du fortjener at føle dig fri, uden at skjule dele af dig selv. Dem der ikke kan acceptere dig, kan du ikke tage dig af. Du er ikke sat på denne jord for at behage andre. Du fortjener at behage dig selv først og fremmest. Desværre vil vi alle møde mennesker, som helt personligt ikke vil kunne rumme alt det vi er, og det er også okay. Men så er det deres ansvar at melde fra, og ikke dit ansvar at tage dele af dig selv fra!


  Desværre (selvom jeg gerne ville :D) er jeg jo bare ikke løsningen på dine længsler. Hvis du er en af dem der rammes af mit skriv, så skal du vide at jeg jo kun er et middel mod ”symptomet”. En lille hjælpende hånd. For når alt kommer til alt, er det op til dig at finde modet. Modet til at stå frem og stå ved dig selv. Modet til at give dine nærmeste plads til at rumme dig.

  Dernæst kommer problemstillingen; hvordan vil din partner reagere? I Stålandens situation kan jeg godt forstå hans tilbageholdenhed, overfor sin kæreste. Derfor er dette næste afsnit, henvendt til de kvinder, der ikke ved eller forstår, hvad deres mænd går og skjuler.

  Kære Stålandens kæreste. Når du dømmer dine omgivelser og det du ser i dit tv, så risikerer du også at dømme din søde mand. Jeg tror på, at fordomme er en forsvarsmekanisme mod uvidenhed og ignorance. Men elsker du ikke din mand? Ønsker du ikke at se ham være glad, fri og et fuldendt menneske? Når du ser i fjernsynet, at en mand klæder sig ud i dametøj. Så vil jeg bede dig bare et øjeblik, om at se ud over den væmmelse, afsky eller uforståenhed der vælder frem i dig. Se dybere.

  At en mand har en pigedrøm, og tænder på at se sig selv i frækt lingeri, små stramme kjoler, nylonstrømper, læbestift og højhælede sko. Er ikke så sort hvidt, at du ikke ved hvem han er, eller at han har løjet for dig fra starten af. Hav forståelse for, at han allerede ved hvilket tabu der ligger i det. At du uden at tænke over det, nemt kan komme til at give ham det indtryk, at han er forkert og burde skamme sig. Og han vedholder tabuet, ved ikke at turde stå frem. Det er lidt som en ond spiral. I holder faktisk hinanden nede.

  DETTE KAN DU GØRE I STEDET

  Er du den partner (mand eller kvinde), som går med en skjult fantasi eller fetich du gerne vil have ud, så viser jeg dig her et par gode måder at gennemføre samtalen på. Uanset hvad du bringer på banen, så er det altid en god ide at holde sig sober, så det ikke ender i en hæsblæsende konflikt.

   

  • Start altid dine sætninger med ”Jeg har brug for...” eller ”Jeg føler…”. En holdning og en viden kan hvem som helst debattere mod, men et behov og en følelse er 100% dig. Den er din og den er ægte.
  • Understreg, at du ikke forventer eller vil påtvinge din partner at deltage i din fetich, men blot ønsker at blive accepteret.
  • Giv din partner plads til at gennemgå sine følelser, før han eller hun kan rumme de informationer du giver dem.
  • Besvar alle spørgsmål så ærligt og oplysende du kan.
    

  Som tidligere skrevet, så tror jeg på at fordomme, blot er en forsvarsmekanisme mod uvidenhed og ignorance. Hvis du og din partner ellers har et sundt og ærligt forhold, kan uvidenheden kureres. Ignorancen derimod, handler mere om en afstandtagen, som paradoksalt ikke hænger sammen med et intimt parforhold.
  Er du den anden partner, så er mit råd til dig: Åben dit sind. Det er ikke forventet af dig, at du skal elske og nyde din partners fetich med ham eller hende. Men vis den respekt, og giv dig tid til at lytte og forstå. Jeg er sikker på at du vil opdage, hvor meget du har at lære, hvis du bare vil acceptere.

  Stålanden endte med at tage mig i privat chat. Han ville se mig nøgen, kun iført de sorte selvsiddende strømper. Imens skulle jeg ryge for ham, kalde ham Louise og behandle ham som en pige. Selv var han stadig i sine selvsiddende strømper, og jeg husker at jeg opmuntrede ham lidt ekstra, ved at pointere at vi lignede hinanden. Jeg nød showet, og elskede at dele den lille oplevelse med ham.
  Se lidt af Showet her - Bemærk venligst! Det er erotik og der er lyd på! :)

   
  KORT OM MIG

  Privat er jeg alenemor til to, på job er jeg Sofie Brandvarm... Sofie er på en måde min seksualitet, der har fået sin egen identitet. Jeg har skiftevis engageret mig i flere dele af sexbranchen, og det er overordnet denne branche min niche ligger i. Jeg er uden tvivl, fra naturens side, et yderst seksuelt væsen. Men jeg interesserer mig også enormt meget for menneskelig adfærd. Min egen personlige udvikling har i den grad skabt en kampgejst i mig, kampen mod tabu. Jeg har ingen faglig baggrund, da jeg selv synes jeg er for smart til den slags 😉 Så alt hvad du læser, og alt hvad du kan forvente af mig, er ren og skær Sofie-psykologi, som bunder i mine egne erfaringer fra et relativt (sjæleligt) langt liv.

  Billede af Sofie Bradvarm


  Har du spørgsmål til, eller tanker om dette indlæg du vil dele m
  ed forfatteren? Eller er der måske andre ting du gerne vil have bloggerens tanker om så skriv det i en kommentar under indlægget. 

   

  Skriv en kommentar